PROFIL.

Fruerlunds Malerfirma

Hvem er vi?

Vi er en alsidig malervirksomhed og vi løser maleropgaver indendørs og udendørs for både private og erhverv. Vores arbejdsopgaver spænder vidt – fra maling af vægge og lofter til genopfriskning af facader og træhuse.

 

Hvad kan vi tilbyde dig?

Dine ønsker og behov er i fokus og vi kan også være dig behjælpelig i henhold til rådgivning. Kvalitet og æstetik er kernebegreber i vores arbejde, og vi sørger altid for at levere et færdigt arbejde, der står mål med dine forventninger. Benyt vores faglige kompetence og lad os fra starten vejlede dig professionelt om produkter og farver.
Vi ved at professionelt malerarbejde kræver indgående viden om faget. Derfor er vores målsætning alt holde os ajour med den nyeste udvikling i teknikker og produkter inden for maling og maleropgaver.

 

Danske Malermestres Garantiordning

Som medlem af Danske Malermestre er vi ligeledes omfattet Malermestres Garantiordning, som er din sikkerhed for et godt stykke udført malerarbejde.

 

Kontakt os
Du er velkommen til at kontakte os på telefon 40 27 60 61 eller på mail kim@fruerlunds.dk for vejledning eller et uforpligtende tilbud. Vi står altid klar til at tage imod din henvendelse.