FACADERENOVERING.

Fruerlunds Malerfirma

Maling af facader er en af vores spidskompetencer!

Hos Fruerlunds Malerfirma kan vi hjælpe dig, hvis facaden på dit hus eller din bygning så småt er begyndt at se slidt og kedelig ud, eller blot trænger til et ny look. Vi kan tilbyde dig kompetent rådgivning om facaderenovering, og om hvilken løsning der vil tage sig godt ud til facaden på netop dit hus.

 

Maling og farver

Det er altafgørende at vælge den helt rigtige farve til facaden af dit hus eller bygning. Derfor står vi altid klar til at støtte og vejlede dig på baggrund af vores faglighed og give dig gode råd om valg af produkter og farvesammensætninger.
Har huset eller facaden fremspring i murværket ved taget eller ved vinduerne, kan det være en mulighed og se flot ud, at vælge at give det en andet farve end resten af huset. Er facaden på dit hus pudset op, kan vi hurtigt give det et ansigtsløft med en ny omgang maling, så det igen fremstår som nyt og velholdt.

 

Vi udfører alle former for malerarbejde for erhvervsvirksomheder både uden- og indendørs.
Vi står altid til rådighed med gode råd om valg af farver og produkter, og vi påtager os også gerne en række renoveringsopgaver.

Vi kan hjælpe din virksomhed med alt fra de helt små reparationer til de større istandsættelsesopgaver af facader eller kontorlandskaber.
Vi tager professionelt hensyn til, at jeres virksomhed skal kunne fungere, selv om der udføres malerarbejde eller renovering.

 

Kontakt os
Du er velkommen til at kontakte os på telefon 40276061 eller på mail kim@fruerlunds.dk for vejledning eller et uforpligtende tilbud. Vi står altid klar til at tage imod din henvendelse.